است. کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا در داده های بزرگ، جاوا به طور گسترده در برنامه های ETL مانند Apache Camel و Apache Kafka استفاده می شود. برای استخراج و تبدیل داده ها و بارگذاری در محیط های داده بزرگ استفاده می شود.
برنامه های کاربردی توزیع شده
JINI (زیرساخت شبکه هوشمند جاوا) زیرساختی را برای ثبت و یافتن خدمات توزیع شده بر اساس مشخصات خود فراهم می کند. مکانیزمی کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا را پیاده سازی می کند که به نام جاوا اسپیس شناخته می شود. از توزیع، ماندگاری و مهاجرت اشیا در یک شبکه پشتیبانی می کند.
برنامه های کاربردی مبتنی بر ابر
یک برنامه ابری در دسترس بودن منابع IT بر اساس تقاضا از طریق اینترنت است. برنامه مبتنی بر ابر خدمات را با هزینه کم ارائه می دهد. جاوا محیطی را برای توسعه برنامه های کاربردی مبتنی بر ابر فراهم می کند. ما می توانیم از جاوا برای توسعه SaaS (نرم افزار به عنوان سرویس)، LaaS (Logging به عنوان سرویس) و PaaS (پلتفرم به عنوان سرویس) استفاده کنیم. برنامه ابری که به طور گسترده برای به اشتراک گذاری داده ها بین کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا شرکت ها یا توسعه برنامه های کاربردی از راه دور استفاده می شود.
اپلیکیشن اینترنت اشیا
اینترنت اشیا فناوری است که دستگاه های ایرانیان سایبر موجود در شبکه خود را به هم متصل کرده و با آنها ارتباط برقرار می کند. اینترنت اشیا تقریباً در همه دستگاههای کوچک مانند تجهیزات بهداشتی، تلفنهای هوشمند، پوشیدنیها، روشنایی هوشمند، کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا تلویزیونها و غیره یافت میشود. برای توسعه اپلیکیشن اینترنت اشیا، زبانهای برنامهنویسی زیادی وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد، اما جاوا یک مزیت را به توسعهدهندگان ارائه میکند. بی نظیر برنامه نویسان اینترنت اشیا به دلیل امنیت، انعطاف پذیری و تطبیق پذیری جاوا به سمت جاوا جذب می شوند.
چرا از جاوا استفاده می کنیم؟
در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی، جاوا از نظر امنیت و عملکرد خود به تنهایی ایستاده است. جاوا به دلیل عملکرد و امنیت خود را از سایر زبان های برنامه نویسی جدا می کند و همچنین مرتبط است. دلایل دیگری برای استفاده از جاوا وجود دارد که به شرح زیر است:
مقیاس پذیری: مقیاس پذیری ظرفیت را به سیستم ما اضافه می کند. ظرفیت سیستم را با افزودن منابع سیستم بدون تأثیر بر معماری استقرار بهبود می بخشد. ما می توانیم با افزایش منابعی مانند RAM و CPU در یک سیستم به مقیاس پذیری ، کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا دست یابیم. این مهم است زیرا حجم کار را کنترل می کند، عملکرد سیستم را افزایش می دهد و بهره وری را به حداکثر می رساند